A Cold War experience for the whole family

Årets säsong av elitstyrkans heligheter spelades in i Höga kusten med Hemsö fästning som bas.
Deltagare och instruktörer bodde hos oss nere i berget.
Vi har varit delaktiga i processen, hjälpt till med lokalkännedom för att föreslå inspelningsplatser, kopplat ihop produktionen med duktiga loka entreprenörer som hjälpt till med olika saker. Hemsö fästning har även skött logistiken kring mat för inspelningsteamet och många andra praktiska detaljer. Vi kan intyga att det inte var något fusk gällande maten. Trotts att deltagarna sov i berget i anslutning till vår restaurang så fick de aldrig smaka på vår mat.

Vi ordnade även logistiken kring båtar för inspelningarna. Anytec och Ockelbo stod för båtarna och vi på Hemsö fästning ordnade rutinerade båtförare.

I indelningen ser ni deltagarna transporteras i 3 båtar. Den täckta är Anytec A27C och de 2 öppna heter Anytec A27. Båtförarna var Lasse, Ulf och Niklas. När deltagarna hoppade från helikopter skymtar man den 4e båten, en Ockelbo B25, en ny båt som lanseras i år. De fungerade som säkerhetsbåt och hade dykare, läkare och sjuksköterska ombord. Den kördes av Tobbe.

Resten av avsnittet utspelades sig på fästningen. Besök oss, kanske du skall pröva att bära upp en vän för A inslaget (huvudingången), eller springa upp för backen mot pjäsen?

Anytec A27C
Anytec A27
Ockelbo B25